Блоги

Вороняк Уляна [1]

Версія для друку [2] Відіслати другу [3] 05.07.2012 13:22  Вороняк Уляна [4]

Розкриті таємниці міста Лева

Львів завжди славився своєю нетлінною історією, визначною архітектурою, сплячими левами, вузькими вуличками, привітними людьми та запашною кавою. Усю красу чарівного міста Лева могли побачити та дізнатись цікавинки з його історії тренери з 12 областей України, котрі були запрошенні на корпоративний захід Групи компаній «Територія Бізнесу» [5], який проходив 29-30 червня 2012 року у м. Львів.

В рамках заходу було передбачено квест «Загадки міста Лева» - розважальну гру, яка поєднувала в собі завдання на знання історії міста Львова, уважність та кмітливість. Тренерам було запропоновано 10 логічних завдань, метою яких було відгадати назву вулиці, знайти її на карті, відшукати на будинках цієї вулиці зображення об’єкта, який шукають і першими дістатись до фінішу, де на них чекали їхні призи.

Драйв, екстрим та бажання перемогти постійно горіли в очах тренерів. Сонне місто та зацікавленні перехожі з захопленням спостерігали, як понад двадцятеро людей бігали, неначе діти, розгадували загадки, раділи кожній перемозі, щось шукали і головне – знаходили та поспішали далі. До перемоги.

До фінішу першими дійшли кращі стратеги та напрочуд кмітливі. Адже організувати колективну роботу серед кращих – справа, направду, не з простих. Однак, усміхнені обличчя, щирі посмішки, позитивний настрій, безліч незабутніх вражень та емоцій і світлини, які залишились на згадку, говорили лише про одне – все пройшло якнайкраще, сюрприз вийшов на славу, Львів назавжди закарбувався у пам’яті наших колег.

Приїжджайте ще до нас, наше місто завжди з радістю Вас здивує і розкриє й інші свої таємниці, які так пильно охороняються левами.

">Сага про корпоратив