Блоги

Версія для друку [3] Відіслати другу [4] 23.03.2014 22:36  Бень Наталія [5]

Тренінг-семінар "Психологічна мотивація молоді до працевлаштування"

Нещодавно провела тренінг в містечку Радомишль на Житомирщині [6]. Тренінг спрямований на працевлаштування молоді в період політичної, економічної криз та незбалансованості сучасного ринку праці.

Молоді люди мають вибір серед трьох основних форм працевлаштування, які можливо комбінувати одночасно:

1 - наймана праця з деякою ілюзорною стабільністю працівника, реальною залежністю від роботодавця та вічним ризиком звільнення.

2 - підприємницька діяльність (сюди ж відносяться самозайняті особи зі статусом роботодавця) з найманою працею чи без неї - з величезною відповідальністю, особливою необхідністю бути конкурентоздатним у своїй ніші та ризиками миттєво втратити все - гроші, майно, повагу близьких, але безмежною вірою в майбутнє своєї справи, реальною перспективою допомоги й працевлаштування дітям та безбідної старості для себе, і, що дуже важливо, окриляюче відчуття самостійності та незалежності, відчуття "господаря" власної долі, а не "пішака".

3 – «фріланс», вільний професіонал будь-якої спеціальності без реєстрації, а отже, без соціальних гарантій, без підтримки колективу і роботодавця. Майстер своєї справи – це не бізнесмен (але не звільнений від податків), а скоріш маестро-одинак.

Але поганий той солдат, що не мріє стати генералом. І стають… Ті з них, хто готовий багато працювати, бути клієнтоорієнтованим та творчо підходити до вирішення задач. В дусі сучасних тендецій персоніфікації, вузької спеціалізації праці та особистісного брендінгу.

Бажаю учасникам тренінгу сил та волі, натхнення та удачі, а, головне – успіху на тернистому шляху до своєї мрії!


29.02.2016 - Источники финансирования для создания и развития собственного бизнеса [7]

29.02.2016 - Алгоритм действий для организации своего дела [8]

20.07.2014 - Признаки карьериста в физиогномике [9]

23.06.2014 - Ценность физиогномики [10]

03.02.2014 - Человек с Бульвара Капуцинов [11]